02188088541 - 02188074196 info@yadman-rehab.com همه روزه 9 صبح الی 9 شب

عوارض جراحی سندروم کانال کارپ

عوارض جراحی سندروم کانال کارپ (CTS)

سندروم کانال کارپ نام یک بیماری است که در آن عصب مدیان در ناحیه مچ دست تحت فشار قرار می گیرد. مهم ترین علامت این بیماری احساس گزگز و یا بی حسی در انگشتان دست است. گاهی اوقات درمان سندروم کانال کارپ نیازمند استفاده از عمل جراحی است.

جراحی سندروم کانال کارپ مانند هر جراحی دیگری می تواند با عوارض احتمالی همراه باشد که مهم ترین آنها عبارتند از:

عوارض بیهوشی :

این عارضه می تواند به صورت حساسیت به داروهای بیهوشی یا بی حسی و یا مشکلاتی برای ریه یا قلب باشد.

عفونت :

عفونت می تواند در محل شکاف جراحی ایجاد شود. بروز علائمی مانند درد مچ دست که با داروی مسکن بهبود نمی یابد، ترشح بدبو از محل زخم جراحی، گرما و قرمزی و تورم در ناحیه جراحی، خروج خون روشن از محل زخم و یا تب و لرز می توانند از نشانه های عفونت باشند. با دیدن این علائم باید در اسرع وقت به پزشک معالج مراجعه نمود.

حساسیت در محل زخم جراحی:

بعضی از بیماران تا ماه ها بعد از جراحی از درد و حساسیت در پوست محل جراحی شکایت دارند. این حساسیت معمولا در شش ماه اول بعد از جراحی به تدریج از بین می رود.

ایجاد بافت اضافه:

گاهی اوقات در محل جراحی بافت اضافه زیادی درست شده و حتی این بافت اضافه ممکن است از سطح پوست برجسته تر شود. ایجاد این بافت می تواند با درد همراه بوده و همچنین موجب محدودیت حرکتی در مچ دست و یا احتمالا چسبیدن تاندون ها و عصب مدیان به هم شود. در صورت بروز این عارضه ممکن است بیمار نیاز به انجام جراحی مجدد داشته باشد.

مشکلات حسی:

ممکن است بعد از جراحی (به خصوص وقتی عصب تحت فشار شدیدی بوده است) بیمار در پوست دست و انگشتان احساس مور مور شدن کند. این مشکل معمولا خود بخود و بعد از مدتی خوب می شود. در مواردی که بیماری مزمن شده و عضلات آن ناحیه لاغرتر و دچار آتروفی شده باشند ممکن است بعد از جراحی بازگشت حس و حرکت بصورت کامل ایجاد نشود.

ضعف مچ دست:

در چند ماه اول بعد از جراحی به علت درد و تورمی که در ناحیه جراحی وجود دارد قدرت مشت کردن در مچ دست اندکی کاهش می یابد ولی این وضعیت معمولا بعد از گذشت 4-2 ماه بهبود می یابد.

قطع ناکامل رباط:

گاهی اوقات در حین جراحی بخصوص جراحی بسته با آندوسکوپ ممکن است جراح نتواند رباط عرضی مچ دست را بطور کامل باز کند. در این موارد ممکن است فشار بر روی عصب مدیان کاملا رفع نشده و علائم بیمار بعد از جراحی هم باقی بماند. در این موارد ممکن است جراحی مجددا صورت پذیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ و متعلق به کلینیک یادمان می باشد. طراحی سایت و سئو